- Ürünler
- Boya Hammaddeleri
- Mobilya ve Ahşap Boyaları Hammaddeleri
- Solvent Bazlı
- Doymamış Polyester Sistemler
Defoaming
- Boya Hammaddeleri
- Sanayi Boyaları Hammaddeleri
- Mobilya ve Ahşap Boyaları Hammaddeleri
- İnşaat Boyaları Hammaddeleri
- Oto Tamir Boyaları Hammaddeleri
- Bobin Boyaları Hammaddeleri
- Metal Ambalaj Boyaları Hammaddeleri
- Matbaa Mürekkepleri Hammaddeleri
- Solvent Bazlı
- Su Bazlı
- UV and Solvet-free
- Inkjet Mürekkepleri Hammaddeleri
- Pigment Pasta Hammaddeleri
- Zemin Kaplama Boyaları Hammaddeleri
- Kompozit Hammaddeleri
- Yapıştırıcı ve Sealant Hammaddeleri
- Endüstriyel Yağ Hammaddeleri
Tilo F2557
Solvent Bazlı Sistemler için Silikonsuz Köpük Kesici. Doymamış polyesterler, akrilik/vinil asetat kombinasyonları ve yağsız polyesterlerden oluşan sistemler için tasarlanmıştır. Ayrıca aynı anda hava tahliye ve tesviye katkısı görevi de görür.
Tilo F2540
Doymamış polyesterler, akrilik/vinil asetat kombinasyonları ve yağsız polyesterler için silikon içermeyen köpük kesici, özellikle çinko stearat astar kaplamalarda köpük gidermeye uygundur. Ayrıca aynı anda hava tahliye ve tesviye katkısı görevi de görür.
Tilo F2535
Solvent bazlı ve solvent içermeyen epoksi ve poliüretan sistemler için silikon içermeyen hava ayırıcı katkı maddesi. Özellikle PUR ve Epoksi zemin kaplamaları gibi solvent içermeyen sistemler için uygundur. Hava kabarcıklarını yok eder ve deliksiz yüzeyler sağlar. Güçlü uyumsuzluğu nedeniyle katkı maddesinin şeffaf sistemlerin şeffaflığı üzerindeki etkisi değerlendirilmelidir. Plastisollerin köpüğünü gidermek için de uygundur.

DAHA FAZLASI İÇİN
Detaylı Bilgi Alın
Uzman ekibimizle iletişime geçerek ürünlerimizin detayları ve kullanımlarıyla ilgili daha fazla bilgi alabilir; size ve firmanıza özel fiyat teklifi talep edebilirsiniz.